Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2015

Gila Mudah...cuba tengok ni..hahaha

Imej

Duit Online dengan Clixsense

Imej
Buat Duit Mudah dengan Clixsense-Pengenalan Clixsense-Clixsense telah ditubuhkan pada tahun 2007 dan sehingga ke hari ini ia masih beroperasi dengan penuh komited. Lebih jutaan ahli seluruh dunia telah berdaftar secaraPERCUMA (Standard)dan ada juga yang menjadi ahliBERBAYAR (Premium).


-Apa itu Clixsense?-Clixsense ialah program Affiliate yang akan membayar anda setiap kali anda melakukan tugasan yang diberikan antaranya View Ads, Surveys, Offers, Menjawab Task yang diberikan, mendengar radio online, bermain clixgrid, download aplikasi ke telefon mudah alih dan berforum. semua itu dibayar dan mendaftarnya secaraPERCUMA. Klik sini untuk mendaftar.
-Apa yang perlu ada untuk memulakan Clixsense?- 1. Internet
2. Komputer atau Laptop
3. Akaun PayPal  4. Akaun bank anda (saya cadangkan Maybank,CIMB)
-Kenapa perlu daftar Clixsense?- Saya yakin apabila anda daftar anda akan merasai keseronokan sama seperti saya :- 1. Kebebasan kewangan/bekerja 2. Bebas hutang 3. Pendapatan tambahan untuk anda 4. M…

Perlis negeri yg aman

Imej
Assalammualaikum,Perlis Indera Kayangan atau Darul Sunnah ialah negeri yg aman dengan pemandangan indah sawah padi dan bukit-bukit. Semenjak berkelana di sini selama setahun banyak pemandangan indah yang aku lihat disini. Walaupun pembangunan seperti shopping mall di sini kurang tak seperti di negeri-negeri lain misalnya, tapi ia tetap best. Sampai ada yang perli. "Jerebu tak sampai kat Perlis sebab tak da mall", melawak yg bodoh bg aku kerana dia tak mengerti keindahan sebenar. Biasa la jiwa muda hanya mahu keseronokkan.
Selain daripada itu, penduduk disini peramah dengan dialek bahasa utaranya lebih lembut didengar berlainan dengan dialek utara yang lain.
Mai la Perlis jangan segan silu. Bye.. Hahaha

ZOOL FAHMI: Buat Duit Mudah dengan Clixsense

ZOOL FAHMI: Buat Duit Mudah dengan Clixsense: Assalammualaikum, Hari ini saya ingin share 1 website yang boleh anda buat duit tanpa keluar modal. Website ini ialah Clixsense. Clixsense...

Buat Duit Mudah dengan Clixsense

Imej
Assalammualaikum,

Hari ini saya ingin share 1 website yang boleh anda buat duit tanpa keluar modal. Website ini ialah Clixsense. Clixsense ni ialah 1 website yang menyediakan soalan servey dari company seluruh dunia. Anda hanya perlu klik or jawab soalan yang terpapar..mudah kan? kalau duduk saja2 kat depan PC or Labtop ketika kerja apa kata anda daftar sini dan mula bekerja secara sambilan dan mudah..hehe..

-Contoh Interface Clixsense-
Tunggu apa lagi klik sini dan daftar sekarang. Tak rugi pun. Nanti saya akan lanjutkan lagi perkara berkenaan Clixsense ini.. Selamat Mencuba